3D-ontwerp-flexibele-koppeling

Metaal printwerk

3D printen van metalen objecten is een complexe techniek die de afgelopen tijd een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dankzij het inzetten van moderne technieken kunt u tegenwoordig ook bij Optima terecht voor metaal printwerk. Hierdoor kunt u een ontwerp in een tastbaar model geleverd krijgen. Wilt u eenvoudig en snel prototypes kunnen ontwikkelen? Dan realiseren wij dit graag voor u.

Metaal 3D printen zorgt ervoor dat er dichte metalen onderdelen geprint kunnen worden. Het is een techniek waarbij er korrels van metaal hard gemaakt worden tot een 3D object. Door het laag voor laag aanbrengen van metaal kan de door u gewenste vorm gerealiseerd worden. Dit kan op verschillende manieren waarbij er een grote variatie aan materialen gebruikt kan worden. Daarnaast biedt 3D printen u vele andere voordelen zoals:

Benieuwd wat voor uw toepassing het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op.

3D printers

Wij beschikken over speciale 3D printers waarmee onderdelen en producten worden opgebouwd tot een 3D tastbaar en functioneel product. Of het nu gaat om kunststof of metaal, door het inzetten van moderne technieken kunnen wij voor elke toepassing en wens metaal printwerk leveren. De prints zijn haarscherp en kleurecht. Wilt u graag ideeën in voorwerpen omzetten? Bespreek dan uw wensen met het team van Optima.