29112010 009.JPG

Staalconstructies laten fabriceren?

StaalconstructiesWilt u een staalconstructie laten ontwerpen en fabriceren? Zoekt u een betrouwbare partner die dit voor u kan verzorgen? Optima Roller Tracks heeft zich eind 1999 gespecialiseerd in de productie en reparatie van staalconstructies. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw project tot in de details te ontwerpen. Van begin tot eind, alle staalconstructies zijn bij ons in vertrouwde handen. Met ons team vaste medewerkers hebben wij door de jaren heen veel ervaring op gedaan met staalconstructies. De precisie en snelheid waarmee wij werken vereisen een speciale aanpak. Elk project is voor ons een nieuwe uitdaging.

Producten

Optima Roller Tracks produceert en monteert staalconstructies voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Wij hebben voor zowel bedrijven als particulieren de volgende staalconstructies gemaakt:

Voor een optimale service en kwaliteit worden onze staalconstructies gemonteerd in eigen beheer. Hier weten onze vakmensen waar zij het over hebben. In samenspraak met u maken wij on onze werkplaats hoogwaardige staalconstructies.

Maatwerk

Staalconstructies zijn per project totaal verschillend. In samenwerking met onze opdrachtgevers streven wij naar een juiste aanpak om elk project met succes te kunnen voltooien. Optima Roller Tracks kent hierbij een hoge servicegraad. Wij leveren zeer veel onderdelen uit voorraad en indien noodzakelijk nog dezelfde dag aan uw werkplaats.

Wilt u staalconstructies laten ontwerpen? Optima Roller Tracks is uw aangewezen partner. Uw offerteaanvraag is bij ons goede handen. Wij maken direct werk van uw aanvraag en geven u een passend antwoord.

Maak a.u.b. uw keuze: