29112010 009.JPG

Hekwerken passend bij uw wensen

HekwerkenWilt u een hekwerk laten maken dat geheel past bij uw wensen? Optima Staaltechniek geeft uw gebouw een unieke metamorfose met hekwerken. Met een breed scala aan mogelijkheden kunnen wij ieder ontwerp realiseren. Hierbij staan kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Ons team leveren hekwerken met de benodigde expertise en vakmanschap. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn maken wij graag kennis tijdens een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we de werkwijze, kosten en diverse hekwerken die wij kunnen maken.

Sier hekwerken

Sier hekwerken zijn een prachtige toegevoegde waarde voor uw woning. Wij zorgen dat deze hekwerken op een unieke wijze worden gemaakt naar uw eigen ideeën. U heeft keuze uit:

De mogelijkheden van hekwerken zijn vrijwel onbegrensd. Variërend van strak tot sierlijk.

Hekwerk onderhoud

Heeft u al een prachtig hekwerk? Maar is deze aan onderhoud toe? Ook voor het onderhouden van hekwerken is Optima Staaltechniek inzetbaar. Om uw hekwerk of poort in goede conditie te houden, kunnen wij uw hekwerk onderhouden. Schade aan uw hekwerken herstellen wij binnen korte tijd.

Optima Staaltechniek levert kwaliteitshekwerk voor elk type project. Geef uw wensen aan ons door en wij maken een offerte op maat.

Maak a.u.b. uw keuze: